Martine Bootsma

Martine en haar werk

Martine kan snel contact maken en eventuele  ongemakkelijkheid, van het voor een camera staan,  flink doen verminderen of verdwijnen. Ze neemt de tijd en gaat het proces van foto's maken samen met haar "model" aan. Tijdens de shoot deelt zij alvast wat resultaten zodat "het model" een beter idee heeft van waar ze mee bezig zijn en hoe het eruit ziet. 

Martine werd in eerste instantie de sportfotografie ingezogen en is zich de laatste jaren meer toe gaan leggen op portretfotografie, waaronder zakelijke portretten, kinderfotografie, linkedinportretten, familieportretten, portretten voor in portfolio's, voor op websites en veel meer. 


Zij is ook niet onbekend met het fotograferen van gezinnen, families, festivals, bruiloften, de bouw, feesten, de stad in al haar facetten, en meer. 


Bij het maken van portretten gaat Martine niet voor het standaard plaatje. Zij wil  de echtheid en het mooie van elke persoon op een unieke manier vastleggen met natuurlijk (ogend)  licht en in een prettige setting.
Dat kan in haar studio, op locatie of bij iemand thuis.

Vanaf €100 heb je een (basis) portret shoot waarvoor je minimaal drie ( afbewerkte) foto's in hoge resolutie digitaal ontvangt.  Jij beslist mee welke foto's dat zijn. 

Via onderstaand formulier (of bv een appje naar 06 41370106) kan je een belverzoek doen of meer informatie vragen.
Het is handig als je zelf al een beetje weet wat je wilt, wanneer, en wat je verwachtingen zijn.
Heb je een half idee? Dan is het vast mogelijk dit samen uit te werken. 

In 2023 waren zeven van Martine's portretten te zien aan het Kunsthek van het Oosterpark in Amsterdam.  


  • Zoek je een fotograaf in Amsterdam of omgeving?
  • Heb je een vraag over iets dat niet op de site staat?
  • Wil je weten wat iets kost en of iets kan?


Laat zo duidelijk mogelijk weten wat jij wilt, op of rond welke datum, op welke locatie en of er speciale dingen zijn die ik moet weten. Dan ontvang je zo snel mogelijk een reactie. 

KvK nummer 000055164102
btw-id NL004721622B11